Strona główna » Opinie o sklepie
 
alt
Jak wykonać czapkę z wełny czesankowej?


Jak połączyć dwa kawałki
wełny czesankowej?


 Jak wykonać kocyk z wełny czesankowej?
  • Sklep odwiedziło: 3107799 klientów
  • F.H.U.Ekspresja-Art
  • E-mail:kontakt@ekspresjaart.pl
  • Telefon533-468-176
  • Godziny naszej pracyPracujemy od pn-pt w godz. 7:30-15:00

    Zamówienia można składać 24h na dobę, 7 dni w tygodniu

    Nie prowadzimy sprzedaży stacjonarnej

    Zamówienia można składać tylko przez sklep internetowy

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 121
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 19-07-2024
Polecam z czystym sercem ,zawsze szybka realizacja zamówień a produkty najwyższej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: WIOLA
  • Data napisania recenzji: 12-07-2024
wszystko super polecam gorąco, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem na pewno skorzystam jeszcze nie raz
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 10-07-2024
Polecam z całego serca :) super jakoś i niezawodna obsługa :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 09-07-2024
Produkty są bardzo dobrej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 02-07-2024
Nie mogę złego słowa powiedzieć o produktach zawsze wszystko przychodzi szybko i jestem bardzo zadowolona z jakości. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 30-06-2024
Sklep i jakość produktów jakie oferują są na najwyższym poziomie, zawsze zaopatruję się tutaj, serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 29-06-2024
Dobra jakość czesanki i włókien, szybka dostawa. dziekuje
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 28-06-2024
Bardzo szybka wysyłka. Produkty bardzo dobrze zapakowane, w paczce gratisik się nawet znalazł ???? a produkty 1 klasa. Polecam serdecznie. Napewno to nie są ostatnie moje zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Тетяна
  • Data napisania recenzji: 22-06-2024
Wszystko jest bardzo dobre. Wełna jest doskonała. Wszystkie kolory są dokładnie takie jakie chciałam. Na pewno wrócę ponownie. Dziękuję!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 20-06-2024
Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Produkty są świetne jakościowo, a czas realizacji zamówienia expresowy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lukasz
  • Data napisania recenzji: 13-06-2024
Zawsze szybko i profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 10-06-2024
Świetna jakość produktów, miły kontakt, ekspresowa wysyłka, czego chcieć więcej? Polecam wszystkim gorąco ????❤️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 06-06-2024
Bardzo jestem zadowolona z jakości jak i z czasu realizacji wysyłki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 06-06-2024
Bardzo dobry kontakt z klientem, szybka dostawa, wełna bardzo dobrej jakości - zarówno polska, jak i ta z merynosa. Cena odpowiednia do jakości, świetnie, że jest możliwość zakupu różnych wielkości na własne potrzeby. Testowałam różne wełny i wiem, że z tym współpraca będzie stała. Znalazłam, to co chciałam, no i kolory przepiękne ❤️???????????????????????????????????????????? polecam z całego serca wszystkim rękodzielnikom
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Honorata
  • Data napisania recenzji: 23-05-2024
Obsługa klienta jest bardzo dobra. Pani wszystko wyjaśnia i zna asortyment produktów. Jakość towaru jest b.dobra.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 23-04-2024
Szybko, zgodnie z zamówieniem zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 22-04-2024
Rewelacyjna obsługa klienta i czas realizacji.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ewa
  • Data napisania recenzji: 12-04-2024
Świetne produkty, wspaniała obsługa i błyskawiczna dostawa. Polecam z całego serca.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 11-04-2024
Polecam czesanke Tencel. Wypróbowałam i muszę powiedzieć, że rezygnuje z czesanki wiskozowej. Zaczynam używać Tencel.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 09-04-2024
Zamawiam od już od kilku lat. Pełen profesjonalizm. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 05-04-2024
Sklep w pełni zasługuje na pozytywny komentarz. Ceny nie wygórowane, miła obsługa, szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 04-04-2024
Szybka i sprawna obsługa , pracuję na produktach polecanych przez Państwa i jestem zadowolona z jakości .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudia Soltanowicz
  • Data napisania recenzji: 01-04-2024
Wełna czesankowa bardzo dobrej jakości, kolory nie odbiegają zbytnio od przedstawionych. Sznurek jest wykonany porządnie, przyjemnie się z nim pracuje. Strona sklepu jest łatwa w obsłudze i ceny są przystępne. Gdyby tylko wysyłka do Niemiec mogłaby być troszkę tańsza byłabym stałym klientem. Opłacam ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iga
  • Data napisania recenzji: 19-03-2024
.Jestem zadowolona. Polecam innym. Za chwilę składam następne zamówienie.. Dziękuję pięknie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 16-03-2024
Jestem bardzo zadowolona z zakupu szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 14-03-2024
Bardzo duży wybór produktów szybka realizacja i dostawa oraz ceny są świetne. Zamówiłam wełnę czesankową w 100g motkach są naprawdę dość duże jeszcze nie wykorzystałam ich ale myślę że praca na nich będzie przyjemna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: patrycja
  • Data napisania recenzji: 06-03-2024
Świetna obsługa, szybka wysyłka, jakość towaru bardzo dobra
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 26-02-2024
Towar zgodny z opisem szybka dostawa polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu